Geef een bijdrage aan Dance4life

The J's Road Trip

RSS Feed
Following Jan and Jens in their Motorcycle Diaries

The J’s Idea


An inspiration for every human being who loves freedom… and motorbikes

Geïnspireerd door het boek en film “The Motorcycle Diaries” is het idee geboren om deze waanzinnige motortocht samen te gaan rijden in 2010. Deze onvergetelijke ‘road trip’ van ongeveer 12.000 kilometers reist van Buenos Aires, Argentinië naar Caracas, Venezuela via Chili, Boliva, Peru en Columbia.

Deze trip staat in het teken van dance4life. Dance4life zet zich in in de strijd tegen HIV en AIDS en heeft een aantal projecten lopen in zuid-amerika, welke wij ook zullen aandoen.

Mede door onze reis en verslaglegging hopen wij meer bewustwording te creëren en samen met iedereen die ons project wil steunen, zelfs enige financiële steun te bieden voor dit levensechte en levensgrote probleem. Zie onze dance4life pagina voor meer informatie.

Verder betekent dit avontuur de verwezenlijking van een droom en zal een serieuze test voor de motoren en zijn berijders zijn.

Via deze website willen wij een ieder op de hoogte houden van onze avonturen. Zie ook de foto’s en video’s welke regelmatig zullen worden geupdate.

Comments are closed.


We support dance4life

Please visit our sponsors:
Bruggeman Motoren REV’IT SHOEI MRS Carrosseriebedrijf Go Pro Eureka Carl Denig Garmin Lidali Webdesign and webmarketing