Geef een bijdrage aan Dance4life

The J's Road Trip

RSS Feed
Following Jan and Jens in their Motorcycle Diaries

Sponsors


The following companies were so kind to sponsor us:

Bruggeman Motoren

Bruggeman Motoren in Nieuw-Vennep heeft voor ons veel betekend in de aanloop naar onze reis. Het enthousiasme van Eric zelf, zijn kunde en vakmanschap en van de overige medewerkers zijn ontzettend motiverend geweest. Bruggeman Motoren heeft ons bijgestaan in de preparatie van onze Africa Twins, de benodigde onderdelen, gereedschap en tips om deze reis haalbaar te maken.

We willen bedanken: Eric en zijn 6 jarige zoon Jeff (voor hun enthousiasme en Jeff voor zijn tips bij het verwisselen van banden), (chief) André, (showroom) Eric, Debbie, Rob, Remco, Dennis en de rest! Toppers, allemaal!

REV'IT

Onze motorkleding is van REV’IT! . Wat is het heerlijk om met professioneel materieel te rijden, deze kleding is echt top. Met deze uitrusting zijn we maximaal voorbereid en klaar voor alle weersomstandigheden en eventuele kleine ongevallen.

REV’IT onze dank voor alle mooie spullen en in het bijzonder een petje af voor Wim en Peggy.

MRS in Nieuw Vennep heeft ons enorm geholpen met het inkratten van de motoren. Het enthousiasme en kunde van Mike is bewonderingswaardig.

Mike enorm bedankt voor het gebruik van de werkplaats en je spullen en natuurlijk voor je fysieke hulp bij het inkratten van de twins..

SHOEI

SHOEI levert top kwaliteit helmen. De Hornet DS helmen waar wij mee rijden zitten heerlijk en geven veel ontspanning tijdens het rijden. Paul en Jeremy bedankt.

Go Pro

Deze camera maakt foto’s en video’s in een 170 graden wide-angle met een professionele beeldkwaliteit. Deze camera gaat ons fantastische herinneringen geven aan onze reis en zal de kijkers een levendig beeld geven van onze avonturen.

Bob en Nik van Go Pro Benelux, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en mooie gebaar.

Garmin

Garmin heeft ons letterlijk goed op weg geholpen met de juiste apparatuur. Dankzij Garmin weten wij de weg weer terug te vinden. Paul en Danielle bij deze bedankt.

Carl Denig

De mannen van Carl Denig in Nieuwegein hebben ons super geholpen en weten zeker waar ze over praten. Jongens bedankt voor de adviezen en de goede materialen.

Eureka zijn zeer professionele spullen en uitermate geschikt voor een reis als deze. Geor onze dank is groot.

Lidali AB

Lida is top en erg goed in haar werk. Zij heeft ons fantastisch geholpen met het maken en realiseren van deze site. Lida onze dank is groot.

Comments are closed.


We support dance4life

Please visit our sponsors:
Bruggeman Motoren REV’IT SHOEI MRS Carrosseriebedrijf Go Pro Eureka Carl Denig Garmin Lidali Webdesign and webmarketing