Geef een bijdrage aan Dance4life

The J's Road Trip

RSS Feed
Following Jan and Jens in their Motorcycle Diaries

We support Dance4life


Dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. En dat is hard nodig! Wereldwijd leven ruim 33 miljoen mensen met deze ziekte en dagelijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen van aids.

Nog steeds raken elke dag 7400 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist jongeren om in actie te komen!
dance4life Nederland is de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!

In het jaar 2000 maakten wereldleiders met de millenniumdoelen heldere afspraken: jongeren hebben recht op onderwijs, informatie en toegang tot de zorg die ze nodig hebben om zichzelf te kunnen beschermen. In 2015 moeten deze doelen gerealiseerd zijn. De werkelijkheid laat zien dat er nog veel moet gebeuren. dance4life zet zich in om millenniumdoel 6 te bereiken: het terugdringen van hiv en aids.

Help ons Helpen!

Net als Che Guevara staat deze trip ook in teken van een goed doel. Che deed het voor Lepra en wij willen dit doen in het teken van het terugdringen van hiv en aids.

Help ons dance4life te steunen door een door jou gekozen aantal kilometers van de reis te sponsoren. Het bedrag is 1 euro per km.

Stort dit  via MultiSafepay . Dit geld komt ten goede aan dance4life.

Samen met jullie moeten we in staat zijn om een mooi bedrag op te kunnen halen die we aan het einde van de rit kunnen schenken aan dance4life.

Voor meer info over dance4life klik hier.

Bij voorbaat enorm bedankt voor je steun.

Jan & Jens


Comments are closed.


We support dance4life

Please visit our sponsors:
Bruggeman Motoren REV’IT SHOEI MRS Carrosseriebedrijf Go Pro Eureka Carl Denig Garmin Lidali Webdesign and webmarketing