Geef een bijdrage aan Dance4life

The J's Road Trip

RSS Feed
Following Jan and Jens in their Motorcycle Diaries

The J’s Boat Trip

Newsflash: vorige week bootje gepakt van Pucallpa naar Iquitos. Liep niet helemaal volgens plan… Na 1 minuut in het filmpje, let op, Hollandse nieuwe in de Amazone?

Videofragment boottrip nationale tv peru

Posted in Foto's en Video's and peru.

2 comments

Previous Post:   Next Post:

2 Replies

 1. Martijn Dec 1st 2010

  Cynthia attendeerde mij vorige week op deze bizarre actie en stuurde mij een linkje door. Wat een verhaal!! Wel ‘aardig’ om te zien hoe voorzichtig jullie en de lokale bevolking met de motor omgaan op het filmpje hiervoor….. om vervolgens in het andere filmpje te zien hoe de motor hardhandig weer op het droge gesleept wordt….het kan verkeren…..

  Leuk ook om te horen dat Kim bij jullie is. Doe haar de groeten.

  Groeten uit een koud NL (vandaag gevoelstemperatuur -15, en de eerste marathon op natuurijs is al verreden…Noordlaren had de primeur)

  Martijn

 2. Jaja… nou, ik heb bij Kim de foto’s gezien. Wat een verhaal zeg! Gelukkig dat jullie niet meteen met de hele boel mee zijn gezonken. Dat was een behoorlijk stroompje daar! Nou ja, zolang jullie nog kunnen rijden (en dansen en ademhalen) valt het nog wel mee. Aan de foto’s (en het filmpje) te zien zijn er een paar mensen hun hele levensonderhoud kwijt. Ouch!

  Kus en een voorzichtig laatste weekje daar!!


Leave a ReplyWe support dance4life

Please visit our sponsors:
Bruggeman Motoren REV’IT SHOEI MRS Carrosseriebedrijf Go Pro Eureka Carl Denig Garmin Lidali Webdesign and webmarketing